Nieuws

Platform voor grote freesdiameters

Het Mill 16 2-delig ontwerp weegt slechts 20,4 kg (foto: Kennametal).

Met het Mill 16 platform introduceert Kennametal nieuwe freesvormen, nieuwe wisselpaat geometrieën, hardmetaalsoorten en een tweedelig ontwerp voor grote freesdiameters en die aan de spindel de belastingen verminderen.

Het Mill 16 platform bouwt voort op het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Mill 16 vlakfrees, die speciaal ontworpen is voor het verspanen van grote hoeveelheden gietijzer. Dit is de volgende generatie in voorbewerkingsgereedschappen, speciaal ontworpen voor het snel verspanen van grote hoeveelheden gietijzer, met de hoogste productiviteit en tegen de laagste kosten per snijkant in voorbewerken en semi-nabewerkingstoepassingen.

Voldoet aan bewerkingsbehoeften

Met de nieuwe toevoegingen in de portefeuille van het Mill 16 platform voldoet Kennametal aan de vraag naar gietijzer vlakfrees freesapplicaties. Van fijne tandverdeling voor de hoogste productiviteit en zeer krachtige machines naar middel grove- en grove tandverdelingen met geschroefde wisselplaten voor als het machinevermogen beperkt is. Van bewerking van kleine componenten naar die van grote componenten. Het nieuwe tweedelige-ontwerp van de Mill 16 voldoet aan de vele bewerkingsbehoeften, de met klemwig uitgeruste uitvoeringen variëren van 300 tot 500 mm (12 tot 20 inch) in diameter.

Zware en semi-zware toepassingen

Alle wisselplaten hebben hetzelfde innovatieve multi-snijkantontwerp. Een wisselplaat van 16 snijkanten die de laagste kosten per snijrand biedt. De Mill 16 productlijn is geschikt voor alle zware- en semi-zware toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven