Oude Reimer met acht machines in Utrecht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Oude Reimer met acht machines in Utrecht

Oude Reimer toont volgende maand tijdens de Techni-Show 2014 acht metaalbewerkingsmachines. Van Benzinger wordt een GoFuture getoond met B-as. Deze precisiemachine is bedoeld voor het draaien en glansdraaien (zie de foto hiernaast) van bolvormige producten.

Andere machines die Oude Reimer toont tijdens de Techni-Show 2014 zijn:

 

Chiron FZ12fx vijfassig, verticaal bewerkingscentrum. Dit de standaard-uitvoering van de  FZ12FX machine in de ‘Baseline’-uitvoering en uitgevoerd met Heidenhain CNC-besturing.

 

 

Heller Oude Reimer Techni Show 2014

Het horizontale bewerkingscentrum Heller H4500 dat Oude Reimer exposeert is een nieuwe, compacte machine met HSK100-opname en palletwissel. Machine voor het nauwkeurig en zwaar verspanen. De machine onderscheid zich op het gebied van vermogen, stabiliteit en nauwkeurigheid (foto’s: Oude Reimer)

 

Emag VL-2, verticale draaimachine

De nieuwe verticale draaimachine die ontwikkeld is voor jobbers. Het is een compacte machine om op een klein vloeroppervlakte inclusief de geïntegreerde automatisering, kleine en midden-grote series concurrerend, te produceren.

 

Ficep P27DD, platenboormachine

CNC-platenboormachine met gereedschapwisselaar voor de staalbouw. Voor het boren van staalplaten tot een dikte van 80 mm en een breedte van 1.000 mm

 

Haimer

Noviteiten en ontwikkelingen op het gebied van gereedschaphouders, krimpmachines en balanceermachines.

 

Star SR 20 RIV, CNC-langdraaimachine

De jongste generatie van de SR20 familie. Deze machine is standaard uitgevoerd met een kop voor aangedreven gereedschap die onder een hoek te zetten is en die kan worden ingezet op de zowel de hoofd- als tegenspil.

 

Wafios, BMZ 52 CNC-buizenbuigmachine

Uitgevoerd met de nieuwe ‘WPS Easy way’-programmeersysteem, is deze machine in te zteten vor het automatisch buigen van buizen tot een diameter van 20 mm.

 

Verder presenteert Oude Reimer o.a. Fraisa (frezen,boren, tappen en calibers), Widia en Denitool wisselplaat systemen, Speroni  voorinstelappartuur, Fischer hoogfrequentspillen en Motorex koelsmeermiddelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven