Open huis Mazak in teken van iSmart Factory • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open huis Mazak in teken van iSmart Factory

Mazak organiseert dit jaar van 29 november t/m 1 december een open huis in Leuven (B). Diverse partners, waaronder Haimer, Robojob, Walter en Zoller, presenteren tijdens het evenement gereedschappen en automatiseringsoplossingen. Een interessante oplossing bij Mazak is iSmart Factory.

Het open huis van Mazak wordt dit jaar georganiseerd in het kader van moderne productietechnieken die moeten zorgen voor een hoger rendement, meer flexibiliteit en meer efficiëntie. Hiervoor is het iSmart Factory pakket ontwikkeld dat bestaat uit een aantal softwareoplossingen, zoals: Smooth CAM RS, Scheduler, Monitor, Tool Management en PMC. Met deze functies kunnen zaken als machinesimulatie, productieplanningen, de machinestatus in real-time, gereedschapsbewaking per machine en onbemande productie geregeld worden.

Automatisering

Voor de zesde keer demonstreert RoboJob haar standaard producten voor CNC-automatisering tijden het open huis van Mazak. De highlight van RoboJob is de Turn-Assist 250, de Mill-Assist Essential en het nieuwe software platform dat op de AMB is geïntroduceerd. Het platform zorgt voor een in intuïtieve gebruikservaring.  De software maakt sterk gebruik van 3D visualisaties waarmee een operator kan vanuit diverse hoeken zien hoe werkstukken door de robot opgenomen worden en hoe ze in de klauwplaat of opspanning geplaatst worden.

Aanmelden voor het open huis kan via sales@mazak.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven