Open Huis DMG /Mori Seiki in Pfronten • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open Huis DMG /Mori Seiki in Pfronten

Meer dan 70 machines komen in actie tijdens het open huis van DMG / Mori Seiki bij Deckel Maho in Pfronten (D). Ook worden een aantal nieuwe machines gepresenteerd, waaronder acht wereldpremières. Het open huis is van 29 januari t/m 2 februari 2013. Een apart deel van het open huis staat in het teken van automatisering.

De Hausaustellung van DMG / Mori Seiki, aan het begin van elk jaar in Pfronten (D), wordt ook wél aangeduid als de Schneemesse. In die tijd van het jaar kan de sneeuw in Zuid-Duitsland behoorlijk hoog liggen.  Hier ziet u een overzicht van de acht nieuwe machines die begin volgend jaar gepresenteerd worden. Tijdens het open huis verzorgt DMG / Mori Seiki ook een aantal technologieseminars waarbij de nadruk ligt op toepassingen in automotive en aerospace en automatiseringsoplossingen.

 

Scheemesse width =

Deckel Maho in Pfronten (D) waar het open huis van DMG /Mori Seiki gehouden wordt. In ons land is DMG / Mori Seiki Benelux gevestigd in Veenendaal. Tevens verzorgt Landré Machines binnen een samenwerkingsverband de verkoop- en service-activiteiten van Mori Seiki producten. De video hieronder geeft een impressie van het open huis in 2012:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven