Ga naar hoofdinhoud

Open Dag bij Eurotech Group

Op zondag 29 mei aanstaande houdt Eurotech Group, een internationale toeleverancier voor de metaalverwerkende industrie en de machine- en apparatenbouw, een open dag. Iedereen is welkom van vanaf 11.30 uur tot en met 16.30 uur op de Groot Egtenrayseweg 58 in Venlo-Blerick.

De Open Dag bij Eurotech Group wordt gehouden ter gelegenheid van de opening van het FMS systeem. Dit geautomatiseerd machine beladingssysteem is gekoppeld aan twee Okuma horizontale bewerkingscentra. Op deze manier is het mogelijk om flexibel, ook bij kleinere series, door middel van verspanende bewerkingen meerwaarde toe te voegen aan gegoten aluminium delen. Dit is een aanvulling op de  innovatieve gieterij met Seiatsu vormmachine die voorzien is van een lage druk gietsysteem (MPS). Tevens viert Eurotech Group BV haar 20-jarig jubileum.

 

Eurotech355

Belangrijkste noviteit bij Eurotech Group is het FMS-systeem gekoppeld aan twee Okuma’s (foto: Ruud Slaats/Eurotech Group)

 

Vanaf 11.30 uur wordt u ontvangen met koffie en vlaai. Daarna wordt het FMS systeem om 12.00 uur op een feestelijke manier aan het publiek gepresenteerd. Hierna kunt u een speciale route door het bedrijf volgen langs de werkdemonstraties van de verschillende Eurotech bedrijven. Hier ziet u onder andere diverse aluminium zandgietmethodes, machinale bewerkingen en modules & apparaten die gemonteerd worden.

Ook liefhebbers van snelheidssporten komen aan hun trekken. Eurotech Viking engineering showt de Olympische bobslee die ontwikkeld is door Eurotech in samenwerking met DSM, diverse Marcos raceauto’s en de MAN rally truck. Kinderen kunnen op de Open Dag springen op een springkussen of een ijsje proberen te bemachtigen bij goochelaar IJsco Hasan.

 

Metaal Magazine berichtte eerder over de Fastems met Okuma’s bij Eurotech.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven