Nieuws

Er zijn nog steeds verspanende bedrijven die voor hun productieplanning grotendeels gebruikmaken van Excel. Dat stelde Jos van Haaften van ECI Software Solutions tijdens MTL Live. Door het gebruik van ERP-software en door het productiebedrijf digitaal te transformeren, kan het aantal spiluren gemaximaliseerd worden.

In de markt komt ECI Software Solutions nog vaak bedrijven tegen die grotendeels met Excel werken. De softwareleverancier helpt deze bedrijven om gedeeltelijk of volledig met ERP te gaan werken. “Om van daaruit hun machines aan te sturen”, vertelde van Haaften. Maar volgens hem is nog meer mogelijk. Als wordt gekeken naar de complete digitaliseringsfase, dan begint dit meestal bij de aanvraag van de klant en eindigt dit bij het verzenden van de verkoopfactuur, stelde Van Haaften. “Voor de stappen hiertussen is het slim om deze geheel digitaal in elkaar over te laten lopen.”

De toekomst met software

ECI Software Solutions biedt verspanende bedrijven verschillende ERP-softwarepakketten aan, waaronder Bemet ERP. Deze software optimaliseert het proces met meerdere functies, zoals een persoonlijk dashboard en dynamische schermen. Daarnaast calculeert het snel en kan er een planning gemaakt worden. “Ook is er een mobiele versie,” aldus van Haaften. Op de mobiele versie kan overal bekeken worden of het proces nog goed verloopt. “Ook kan Bemet ERP gekoppeld worden aan externe pakketten,” vertelde hij.

Bekijk de hele sessie van ECI Software Solutions tijdens MTL Live terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven