Ook 3D Delta Week gaat niet door • Metaal Magazine
Nieuws

Ook 3D Delta Week gaat niet door

Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum hebben in samenspraak met de samenwerkingspartners en exposanten besloten de eerste editie van de 3D Delta Week te verplaatsen naar 2022.

De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vooruitzichten voor de komende weken, hebben de organisatoren doen besluiten de eventweek te verplaatsen.

”Gezien de oplopende besmettingen en de toenemende druk op de zorg vinden wij het niet verantwoord om een multi-event te organiseren”, legt Kris Binon, directeur van Flam3D uit.

Grote interesse

‘’Vanuit de markt is er grootse interesse voor het organiseren van een gehele week waar vakspecialisten en geïnteresseerden uit de 3D-manufacturing wereld samenkomen”, zegt Ruben Fokkema, business developer van Brainport Development.

”De insteek om in een week een wereldwijd onderscheidend netwerkeffect op gang te brengen die ontwikkelingen doet versnellen leeft dan ook enorm. Meer dan 17 evenementen zouden op verschillende locaties in Nederland en Vlaanderen plaatsvinden tijdens de 3D Delta Week.”

”De animo voor de eerste editie is groot en de 3D Delta Week heeft de potentie om uit te groeien tot een toekomstbestendig multi-event”, aldus Fokkema.

Online bijeenkomst

Jakajima benut wat de organisatie heeft geleerd tijdens de coronacrisis voor het organiseren van een online bijeenkomst.

De 3D Printing Electronics Conference vindt op 7 december 2021 online plaats. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze online conferentie nog aanmelden.

3D Delta Week 2022

De organisatoren gaan vanwege het grote animo en enthousiasme van de samenwerkingspartners en exposanten door met de voorbereiding voor de 2022-editie. Meer informatie daarover volgt nog.

Volgend jaar vindt dan voor het eerst een grensoverschrijdend multi-event plaats in de 3D Manufacturing-wereld.

Met 3D Delta Week hebben drie Nederlandse en een Vlaamse organisatie het plan gesmeed om een nieuw concept in de 3D-productie aan de wereld voor te stellen. Dit is volgens de organisatoren nog niet eerder in de wereld gedaan.

Verenigen en versterken

Het 3D Delta Week platform zal verschillende belangrijke 3D-activiteiten uit de Benelux verenigen en versterken. Het zal andere internationale en lokale organisatoren aanbieden om hun evenement, workshop of conferentie eveneens in die week te organiseren.

Doel is om ”samen een sprong voorwaarts te maken in kennis, ervaring en netwerk voor alle deelnemers”.

De organisatie van het evenement ligt in handen van Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum.

Meer informatie over het evenement.

Lees ook:

3D Production Days afgelast (24 november 2021)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven