Nukon fiberlaser voor Metaal Service Dassen in Maastricht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nukon fiberlaser voor Metaal Service Dassen in Maastricht

Eigenaar Hans Dassen: “Dankzij de nieuwe Vento fiberlaser kunnen we nu een breder pakket in diktes en materialen leveren voor de klant”

Met name voor het fijnere en nauwkeurige snijwerk heeft Metaal Service Dassen in Maastricht onlangs een nieuwe Vento NF-Pro 420 fiberlaser van Nukon aangeschaft, als aanvulling op de bestaande HD-plasmasnijmachine. “Zo kunnen we klanten een completer pakket aanbieden en onze marktpositie verbreden”, aldus eigenaar Hans Dassen.

Over de keuze voor een fiberlaser zegt Dassen: “Als je investeert in een nieuwe machine kun je het beste kiezen voor de laatste stand der techniek, dat levert de meeste voordelen op.” Onder die voordelen noemt hij naast de hogere snijsnelheid in het dunne plaatbereik ook de aanzienlijk lagere onderhoudskosten en het lagere energieverbruik in vergelijking met een CO2-laser. De Vento is de nieuwste fiberlaser in het programma van Nukon en de machine bij Metaal Service Dassen is de eerste van dit type in ons land. De NF-Pro 420, met automatische wisseltafel, is geschikt voor plaatformaten van 4 m x 2 m en heeft een vermogen van 4 kW.

In een komend nummer van Metaal Magazine een reportage over Metaal Service Dassen in Maastricht. Wilt u dat niet missen, neem dan nu een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven