Nieuwe serie in Metaal Magazine: Investeren • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe serie in Metaal Magazine: Investeren

Verbakel-directeur Jeroen Gloudemans bij de Euromac ponsknibbelmachine met laad- en lossysteem (foto: Metaal Magazine).

Verbakel, fabrikant van voederbakken, heeft op de TechniShow 2016 binnen enkele uren een Euromac ponsknibbelmachine met laad- en lossysteem aangeschaft. Directeur Jeroen Gloudemans vertelt als eerste in een nieuwe serie in vakblad Metaal Magazine over het waarom van de aanschaf en de ervaringen met de machine.

Gloudemans van Verbakel in Sint-Oedenrode vertelt over zijn bedrijf en over het dilemma bij het produceren van grotere series:  ga je voor eentonig handmatig werk voor de medewerker of toch voor automatiseren?

Drijfveer

Hij ziet automatisering als een van de belangrijkste drijfveren voor investeringen. Loonkosten zijn steeds minder vaak een reden om te automatiseren; des te vaker speelt het gebrek aan vakmensen een rol. “Het is moeilijk vakmensen te vinden. En als ze er zijn, dan moeten ze goed betaald worden. Dar is niks mis mee, maar dan laat ik ze liever maatwerk doen”, schetst hij de situatie.

Wat levert het op?

In de nieuwe serie Investeren in Metaal Magazine komen ondernemers van metaalbedrijven aan het woord over een aanschaf die zij tijdens de vorige Technishow in 2016 gedaan hebben. Waarom kozen ze destijds voor de machine  die ze op de beurs zagen. En wat levert de investering het bedrijf concreet op.

Lees het hele verhaal over de ervaringen van Gloudemans met de ponsknibbelmachine van Euromac en of hij dit jaar weer naar de TechniShow gaat in Metaal Magazine nummer 7 die op vrijdag 3 november is uitgekomen.

Meer info

Abonneer op vakblad Metaal Magazine
Adverteren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven