Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Duitse fabriek voor 247TailorSteel

247TailorSteel heeft de nieuwe productielocatie in het Duitse Hilden (bij Düsseldorf) in gebruik genomen. Het is de tweede fabriek voor het bedrijf in Duitsland, na Oyten (bij Bremen). Het hoofdkantoor staat in het Nederlandse Varsseveld.

De afgelopen weken zijn de laatste lasers en kantbanken geïnstalleerd, zijn de kantoren geschilderd en zijn de nieuwe medewerkers ingewerkt en klaar om voor klanten 24/7 te lasersnijden en te kanten.

De nieuwe vestiging in Hilden draagt bij aan de groeiambitie van het bedrijf en brengt meer mogelijkheden voor de klanten.

Naar zo’n 130 medewerkers

In Hilden worden in eerste instantie 35 nieuwe werkplekken gecreëerd. Op middellange termijn groeit dit op deze locatie naar verwachting uit naar zo’n 130 medewerkers.

De fabriek in Hilden zal aanvankelijk beschikken over 3 lasersnijmachines, 2 kantbanken en 1 machine voor kantafronding op een productieoppervlakte van 10.000 m2.

Met de nieuwe productiefaciliteit breidt 247TailorSteel het totale machinepark uit naar 37 lasersnijmachines en 20 kantbanken op een totaal productieoppervlak van 36.000 m².

247TailorSteel is in 2007 opgericht. De samenwerking met Parcom Capital vormt volgens het bedrijf de basis voor verdere internationale expansie en het verwezenlijken van het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen. “De nieuwe productiefaciliteit in Hilden is wederom een mooie mijlpaal en grote stap in deze richting.”

Eigen machinepark

Klanten kunnen, dankzij het volledig eigen hightech machinepark en online portaal Sophia, 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen (op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen) plaatsen. Zij ontvangen dan binnen één minuut een offerte en krijgen hun producten binnen 48 uur geleverd.

Met de bouw van de nieuwe fabriek is in november 2019 gestart. Het pand wordt in november 2020 officieel geopend.

Video

Bekijk een timelapse van de bouw:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven