Nieuw team voor Metaal Magazine • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuw team voor Metaal Magazine

Metaal Magazine begint vanaf april met een nieuw team. Er komt per 1 april een nieuwe hoofdredacteur in de persoon van Tom van der Meer. En per 1 mei maakt Judith Wanjala het team compleet als nieuwe accountmanager.

Tom van der Meer wordt de nieuwe hoofdredacteur van Metaal Magazine. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de vakbladjournalistiek, meest recentelijk bij het vakblad Expertise Voedingsmiddelenindustrie (EVMI), waarin hij onder meer schreef over machines en het hygiënisch ontwerpen ervan. Van der Meer (52) is vooral een luisteraar en houdt ervan verhalen uit de sector zo goed mogelijk te verwoorden.

Hij was in 2010 ruim een jaar eindredacteur van onder meer Metaal Magazine. “Ik vind de metaalbranche razend interessant, zeker omdat er veel ontwikkelingen zijn die het vak metaalbewerken nieuwe invulling kunnen geven. Als Smart Industry en 3D-printen grootschalig doorbreken, zorgen ze voor meer en meer ongekende productiemogelijkheden. En de nieuwe technologieën maken toepassingen alleen maar veelzijdiger. Er valt dan ook nog veel te ontdekken in de sector. Ik hoef me geen moment te vervelen.”

Judith Wanjala wordt per 1 mei aanstaande de nieuwe senior accountmanager voor Metaal Magazine. Judith heeft jarenlange ervaring in de verkoop voor nationale en internationale b2b merken in de industrie. Zowel Tom als Judith maken de komende maanden graag persoonlijk kennis met alle relaties in de metaalbranche en werken graag met alle partijen samen om de vooraanstaande positie van Metaal Magazine verder uit te bouwen.

(foto Tom: Guido Pelgrim Fotografie)

Eén reactie op “Nieuw team voor Metaal Magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven