Ga naar hoofdinhoud

MTL Metaal Magazine kijkt al 60 jaar vooruit

1963: Dat is het jaar waarin Reinier Paping een ijzingwekkende Elfstedentocht won. Het jaar ook dat Philips het cassettebandje met bijbehorende speler introduceert. En het jaar dat vakblad MTL Metaal Magazine begon, eerst nog als Metaal & Kunststof.

MTL Metaal Magazine bestaat dit jaar dus 60 jaar. Dit heugelijke feit laten we zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Want wie jarig is trakteert.

In juni komen we met een speciale editie waarin we terugkijken naar ontwikkelingen die in die 60 jaar bepalend zijn geweest voor metaalbewerkende bedrijven.

U kunt meevieren

We geven u de kans om ook in deze speciale editie te staan. Dus viert u dit jaar eveneens een jubileum? Of heeft u dit jaar een mijlpaal of ambitieuze toekomstplannen die u met ons en alle lezers van MTL Metaal Magazine wil delen?

Wilt u ons feliciteren? Heeft u een speciale band met het blad? Is uw bedrijf al jaren (of zelfs als vanaf het begin) abonnee of adverteerder? Of heeft u jaren geleden eens in Metaal & Kunststof of Metaal Magazine gestaan met onverwachte effecten?

Kent u anekdotes die speelden in deze 60 jaar? Of belangrijke gebeurtenissen in deze periode? U krijgt van ons de mogelijkheden. Stuur uw bijdrage naar het team van redactie en commercie, dan kijken wij ernaar en wie weet geven we u volop de ruimte om te stralen.

60 jaar jong

Het geeft u de speciale kans om mee te vieren met een vaktitel die 60 jaar jong is. Als kennisbron van de metaal kijkt MTL Metaal Magazine niet alleen terug, maar blijven we zeker ook vooruitkijken. Zodat u uw werk goed kunt blijven doen!

Meer informatie

Informeer bij Daniëlle de Wilde (06 589 093 35) of Judith Wanjala (06 556 899 47).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven