MTL Live: Speel in op de toekomst • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

MTL Live: Speel in op de toekomst

Wilt u zich als verspanend bedrijf blijven ontwikkelen in efficiëntie, maar ook in sustainability, digitalisering en waardecreatie? MTL Live, georganiseerd door Metaal Magazine, staat volledig in het teken van verspanen nu en in de toekomst. Het kennisevent vindt digitaal plaats op donderdag 29 april van 13:30 – 16:00 uur.

MTL Live wordt georganiseerd in samenwerking met meerdere partners.

ECI Software Solutions

Jos van Haaften

Zo spreekt ECI Software Solutions over het aantal spiluren en hoe u mens, materiaal en gereedschappen zo efficiënt mogelijk kunt plannen. Ook bespreekt Jos van Haaften van ECI de digitale transformatie van productiebedrijven. Wat zijn de voordelen van het gebruik van ERP-software?

De Ridder

Dirk Verloop

Is uw verspanend bedrijf wel klaar voor de toekomst? Dirk Verloop van De Ridder deelt de trends en de gevolgen voor uw machinepark met bijbehorende applicatievragen en diensten. Wat moeten uw machines kunnen en wat moeten uw werknemers kennen? Alles over het klaargestoomd worden voor de toekomst in verspanen.

Total Nederland

Gokhan Tatci.

Total Nederland gaat in op olievrij werken, als revolutie in metaalbewerking. Het bedrijf presenteert TOTAL FOLIA, een koelsmeermiddel op basis van biopolymeren en 100% olievrij. Wat zijn daar de voordelen van? Gokhan Tatci en Bart Zwitser zullen er tijdens hun studiosessie van MTL Live alles over vertellen.

Troostwijk Auctions

Ruben Vogel

Hoe ziet de markt van de metaalbewerking er eigenlijk uit? Ruben Vogel van Troostwijk Auctions geeft u een kijkje in de keuken van hun veilinghuis en zet daarbij uiteen wat zij als bedrijf zien gebeuren in de markt van de metaalbewerking. Waar zien zij waarde in? Wanneer is veilen een goede oplossing? Antwoord op deze, en nog vele andere, vragen krijgt u op MTL Live.

MTL Live

Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan snel en geheel kosteloos! MTL Live is het kennisevent over verspanen nu en in de toekomst. Wij hopen u te zien op donderdag 29 april, 13:30 – 16:00u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven