Morgen naar Techni-Show 2010 in Utrecht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Morgen naar Techni-Show 2010 in Utrecht

Morgen opent de Techni-Show om 10.00 uur de deuren in Utrecht. De Techni-Show 2010 duurt op verzoek van de exposanten een dag korter. De zaterdag vervalt. Daarmee loopt de Techni-Show praktisch parallel met de Esef, de toeleveringsbeurs die eveneens van 9 tot en met 12 maart in Utrecht plaatsvindt.

In tegenstelling tot Esef, is de Techni-Show wel op donderdagavond 11 maart open, tot 21.00 uur. De avondopenstelling van de beurs krijgt een feestelijk tintje doordat er hapjes worden geserveerd en er een band rondloopt, die voor een vrolijke muzikale noot zorgt.

 

Techni-Show 2010 Utrecht

 

Seminar en symposium

Nevat,  Metaalunie en NEVI grijpen de Techni-Show 2010 aan om op woensdag 10 maart een gezamenlijk ontbijtseminar te organiseren: “Kansen na de crisis”. Donderdag 11 maart organiseert de Vimag een ontbijtsymposium voor de vroege bezoekers van de Techni-Show.

 

Awards

De uitreiking van de Techni-Show Innovatie Awards belooft dit jaar een spectaculaire happening te worden. VNU Exhibitions heeft de regisseur van de uitreiking van de Gouden Loekies (de beste TV-reclame) in de arm genomen om de uitreiking, na de eerste beursdag op 9 maart, te regisseren. Er worden drie awards uitgereikt: een platina, een gouden en een zilveren. De video bij dit bericht geeft een impressie van de Techni-Show in 2008.

 

Vakanjers

De Vakkanjerfinale wordt tijdens de Techni-Show 2010 in een nieuw jasje gegoten. Acht teams nemen het tegen elkaar op. Ze moeten hun oplossing laten zien om uit de golfslag op zee energie op te wekken. Op de beurs presenteren elke dag twee finalistenteams hun oplossing. Dat levert een eerste ranking op. Daarna gaan de finalisten aan de hand van juryopdrachten hun apparaat pimpen. Op de laatste beursdag, vrijdag 12 maart, wordt het winnende team bekend gemaakt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven