Ga naar hoofdinhoud

Morgen begint Metavak in Gorinchem

Deze week op dindsag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november vindt in Evenementenhal Gorinchem de achtste editie van Metavak & Gebruikte Machinevak Gorinchem plaats. Metavak is een vakbeurs voor de niet-verspanende en verspanende industrie en gebruikte machines.

Tegelijk vindt  NIL Verbindingsweek plaats. Een vakevenement gericht op verbindindingstechnieken, als lassen, lijmen en snijden. Met één entreebewijs kunnen beide vakbeurzen bezocht worden. Hier krijgt u een indruk wat de exposanten laten zien in Gorinchem. Ook bij ons collegablad Metaalnieuws is veel nieuws te vinden over de exposanten van de Metavak. Tenslotte: lees hier meer over Metavak op Twitter.

  Stand width =

Stand van Dymato tijdens de vorige Metavak in Gorinchem. Bekijk hier meer foto’s van de Metavak in 2011 (foto’s: Reinold Tomberg)

 

Verbindingsweek

NIL Verbindingsweek is een nieuw, driedaags evenement wat geheel in het teken staat van lassen, lijmen en snijden. Op de beursvloer zullen we een lijm,- onderwijs, – en robotstraat gaan realiseren. Naast het NIL/BIL symposium is er veel aandacht voor techniek en (technisch) onderwijs. Gedurende alle drie de beursdagen zullen de beste jonge lasprofessionals hun kunnen tonen tijdens NIL Verbindingsweek. Bekijk hieronder ook een promotievideo van de Evenementenhal:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven