MIX Noordoost naar 2022 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

MIX Noordoost naar 2022

MIX Noordoost, die gepland stond op 19 en 20 mei 2021 in Hardenberg, gaat dit jaar niet door. Het evenement wordt verplaatst naar 18 en 19 mei 2022.

Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om de beurs door te schuiven naar 2022”, laat de organisatie weten.

De verplaatsing van de ‘vakbeurs voor de maakindustrie’ naar 2022 is in samenspraak met alle betrokken partijen besloten.

“Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van MIX Noordoost op de huidige datum of een verplaatsing naar 2022. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 2022. In goed overleg is daarom besloten de vakbeurs voor de maakindustrie met een jaar te verplaatsen.”

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid.

‘Enorme teleurstelling’

“Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat de beurs in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. Maar de verplaatsing naar 2022 is op dit moment de enige juiste beslissing.”

“Wij gaan er dan ook alles aan doen om er volgend jaar een fantastische beurs van te maken. We hadden voor 2020 en 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan die aansluiten op de actualiteiten in de maakindustrie. Daar gaan we uiteraard mee door. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden.”

De volgende editie van MIX Noordoost is op woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 in Evenementenhal Hardenberg. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven