Minibeurs-concept Dormac goed ontvangen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Minibeurs-concept Dormac goed ontvangen

Het Open Huis van Dormac was opgezet als een minibeurs (foto Dormac)

Het Open Huis dat machineleverancier Dormac vorige week in De Goorn organiseerde werd goed bezocht. Mede dankzij de samenwerking met een aantal leveranciers en de demonstratie van vijftien verspanende machines had het open huis het karakter van een minibeurs.

Onder de vijftien machines bevonden zich een twaalftal machines van Doosan. Verder konden bezoekers robotbeladingsystemen van BMO en Robojob, gereedschappen van Hoffmann, Sandvik en Tungaloy, CAD/CAM-programmeersystemen, spantechnieken, koelwater-koelersystemen, hogedruksystemen en besturingstechniek aanschouwen. “De ongedwongen sfeer, het ruime aanbod aan verschillende machinetypes, de aanvulling vanuit onze partners en de kleinschaligheid, werkt voor de bezoekers laagdrempelig”, aldus commercieel directeur Joost Verschure. “Bovendien heb je meer tijd voor elkaar dan op een grote beurs. We kijken dan ook terug op een succesvol event, waar we ook nieuwe prospects hebben mogen ontvangen.”

Noviteiten

Dormac presenteerde tijdens haar Open Huis ook een aantal noviteiten, waaronder het Doosan T4000 boor-/tapcentrum en het Doosan DNM 5700 verticale bewerkingscentrum. Een Everox 4-banen draaimachine en een FAT teach-in draaimachine, die beiden al voor het Open Huis waren verkocht, vulden het programma aan voor wat betreft de bewerking van grotere diameters en langere werkstukken.

Positief gestemd

Dormac kijkt nu al terug op een goed jaar ondanks de wisselvalligheid in sommige sectoren van de industrie. “Zeker gezien het feit dat we goed worden gevonden in de markt, wat wordt vertaald met een hoge opkomst tijdens ons Open Huis, ben ik positief gestemd wat betreft de uitloop van dit jaar. Voor volgend jaar verwachten we een toenemende vraag naar vijfassige freesmachines. Op dat gebied kunnen we met Doosan en het fabricaat LITZ voldoen aan de vraag in zowel het midden- als ook hogere segment in de markt,” besluit Verschure.

De redactie van Metaal Magazine bezocht het Open Huis van Dormac. Bekijk hier de foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven