Mikron freesmachines (GFMS) bij Laagland • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mikron freesmachines (GFMS) bij Laagland

Eddo Cammeraat, directeur Laagland (links), Mike Onida, sales manager GFMS en Thomas Wengi, managing director GFMS. schudden elkaar de hand tijdens de EMO.

Laagland wordt exclusief vertegenwoordiger van de Mikron freesmachines van GF Machining Solutions. Tijdens de EMO 2017 in Hannover hebben Mike Onida, sales manager GF Machining Solutions (GFMS) en Eddo Cammeraat, directeur Laagland, de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

GFMS biedt oplossingen op het gebied van frezen, EDM, lasertextuurbewerkingen, automatisering en customer services. Onida stelt dat klanten niet alleen een machine maar een oplossing eisen. Hij is dan ook verheugd over de samenwerking met Laagland.

“We leveren machines en automatisering”, aldus Onida. “Het duurt te lang om mensen in te werken voor onze oplossingen. Bij Laagland is de kennis er al, maar hebben ze de machines die er bij horen niet. Wij waren juist op zoek naar een partner die geen verzamelaar is van machines maar een focus heeft op verspanen. In woord en daad.”

Completer

Voor Laagland, leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, spansystemen, verspanende gereedschappen en gereedschapbeheer-oplossingen, is de samenwerking met GFMS een goede aanvulling op het al bestaande programma.

“In ons aanbod hebben we draaimachines, voorinstelapparatuur en gereedschappen”, vertelt Eddo Cammeraat. “In het verleden hebben we ook gewerkt met freesmachines en daarom hebben we al wel de kennis van frezen in huis. We hadden echter nog niet het perfecte product er bij. Met de freesmachines van GFMS is ons portfolio completer.”

Cammeraat merkt dat de behoefte aan freesmachines groeit. “Frezen blijft een belangrijk onderdeel van verspanen en we kregen steeds vaker vraag uit de markt naar goede machines. Met GFMS hebben we het legosteentje gevonden dat jarenlang ontbroken heeft. Met deze aanvulling is het bedrijf in ieder segment vertegenwoordigd, met fabrikanten, als Weiler, Index-Traub, Mapal, Soraluce en Zoller.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven