Metavak officieel afgelast • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metavak officieel afgelast

Metavak 2019 (foto: Easyfairs).

De vakbeurzen Metavak en Welding Week powered by NIL gaan dit jaar definitief niet door. Metavak wordt verplaatst naar 5, 6 en 7 oktober 2021 en de tweejaarlijkse Welding Week wordt verplaatst naar 4, 5 en 6 oktober 2022.

“Tot voor kort zag het er naar uit dat Metavak en Welding Week door konden gaan, hetzij in een aangepaste vorm in verband met de maatregelen rondom het coronavirus”, vertelt Gertjan Lammers, head of event technical industry. “Exposanten en bezoekers spraken vertrouwen uit en bevestigden het nut van deze vakbeurzen vanuit economisch oogpunt.”

“Gesteund door de lokale overheidsinstanties en de veiligheidsregio zijn we ervan overtuigd dat wij een veilige en verantwoorde vakbeurs kunnen organiseren. Dat hebben we – Easyfairs – vorige week ook laten zien tijdens AAA (All About Automation) in Essen.”

‘Veranderend sentiment’

Toch bespeurde de organisator de afgelopen tijd een veranderend sentiment vanuit de exposanten en bezoekers. De behoefte om beide beurzen te verplaatsen nam steeds meer toe.

“Als beursorganisator is het onze primaire taak om te luisteren naar de wensen van de industrie en daarom hebben wij besloten beide beurzen door te schuiven naar een later moment. Dat is de enige juiste beslissing op dit moment”, aldus Lammers.

Metavak/Welding Week stonden gepland op 6, 7 en 8 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Lees ook:

Uitstel en afstel door coronavirus – update september

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven