Ga naar hoofdinhoud

Metavak demoplein laat volledig productieproces zien

Metavak heeft dit jaar een demoplein waar een volledig productieproces is opgesteld (logo: Metavak)

In totaal zeven bedrijven werken mee aan het speciale demoplein op Metavak in Evenementenhal Gorinchem. Op dit plein wordt een machine in werking gezet om zo het volledige productieproces van a tot z te demonstreren.

DMG Mori, Hagoort, LCMC, Harry Hersbach Tools, Renishaw, BMO Automation en ThyssenKrupp presenteren gezamenlijk een compleet productieproces. Naast de machine die in werking wordt gezet, geven experts aan bezoekers continue uitleg over het productieproces. “Dit is een kwalitatief en interactief onderdeel van de vakbeurs. We zijn enorm blij dat deze bedrijven hun medewerking hebben toegezegd”, laat Daniëlle Wild namens Evenementenhal weten.

Daarbij speelt de vakbeurs in op de laatste ontwikkelingen, want de metaalindustrie is volop in beweging. Mechanisering en automatisering is steeds belangrijker in de Nederlandse metaalsector (Smart Factory). Door de handen in één te slaan wordt er gewerkt aan nieuwe technologieën voor slimme, snelle en flexibele metaalproductie.

Metavak

Op Metavak presenteren van 1 t/m 3 november leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Er zijn tijdens deze vakbeurs veel professionals uit de branche aanwezig. Van eindgebruikers, het MKB tot grote multinationals.

Dit jaar vindt Metavak gelijktijdig plaats met NIL Verbindingsweek. Deze tweejaarlijkse combinatie zorgt voor ruim 10.000 brancheprofessionals en meer dan 200 exposanten onder een dak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven