Ga naar hoofdinhoud

Meer revolvercapaciteit bij LVD

LVD Company introduceert de Strippit M-serie 200kN CNC-revolverponsmachines voor het middengamma, met 51% meer revolvercapaciteit dan vorige modellen. De revolver met 47 stations is uiterst flexibel en heeft kortere insteltijden, waardoor de productiviteit van de machine stijgt. De Strippit M-serie ponsmachines zijn uitgerust met het EnergieReductieSysteem (ERS) van LVD, waardoor ze tot 30% minder elektriciteit verbruiken dan vergelijkbare machines en de werkings- en onderhoudskosten lager liggen.

Om de tijd voor het verwisselen van gereedschappen zo kort mogelijk te houden, zijn de Strippit M-serie ponsmachines van LVD uitgerust met een veelzijdige mix van revolverstations, waaronder drie 88,9 auto-index stations en vier 50,8 mm stations. Elk station is geschikt voor gevormde stempels en matrijzen en kan worden verbeterd door toevoeging van indexeerbare Multi-Tools om de revolvercapaciteit en de flexibiliteit verder te verbeteren en de insteltijden te verkorten. De insteltijd wordt ook sterk verminderd dankzij snel verwisselbare matrijshouders. De Strippit M-serie maakt gebruik van de nieuwste gereedschapstechnologie, zoals speciale vormwerktuigen, wiel-, tap- en ontbraamgereedschappen.

 

355LVD

De nieuwe Strippit M-serie heeft 51% meer revolvercapaciteit dan vorige modellen (foto: LVD)

 

Strippit M-serie machines zijn uitgerust met een servogestuurde hydraulische persaandrijving, die geoptimaliseerd is voor hoge prestaties. Assnelheden tot 380 slagen per minuut bij 25 mm centerafstand en tot 900 slagen per minuut bij 1 mm centerafstand zijn mogelijk. De nieuwe ponsmachines van LVD benutten het materiaal optimaal, want werkstukken tot 1250 x 2500 kunnen worden verwerkt, waarbij grote platen worden verwerkt door de klemmen te verplaatsen. Plaatdiktes tot 6,35 mm zijn mogelijk. 

 

Energiezuinig ponsen 

Een EnergieReductieSysteem (ERS) zorgt ervoor dat het elektriciteitsverbruik efficiënt wordt beheerd. ERS vermindert het energieverbruik tot 30% in vergelijking met oudere machines, waardoor Strippit-machines tot de meest energiezuinige ponsmachines ter wereld behoren. Een geavanceerde, PC-gebaseerde Fanuc-besturing is eenvoudig en betrouwbaar. De CNC-besturing biedt krachtige functies, zoals diagnose, en biedt een verhoogde programmaopslag- en netwerkcapaciteit met gebruiksvriendelijke MMI (man-machine-interface). Optionele Cadman programmeersoftware biedt automatisch ontplooien van 3D SAT- en IGES-bestanden, automatische nesting, volledige ondersteuning van alle standaard en geavanceerde ponsfuncties, waaronder auto-index stations, Multi-Tools, standaard en speciale stempels, gereedschappen voor vormen, diepdrukken, stansen en wielgereedschap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven