Mazak toont ruim aanbod machines op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mazak toont ruim aanbod machines op TechniShow

Deze fietscassette werd tijdens het open huis van Mazak in Leuven (B) gepresenteerd. Het onderdeel is geproduceerd op het QTN250MSY draaicentrum (foto: Tim Wentink)

Mazak pakt op de TechniShow uit met een ruim aanbod machines die op twee stands in hal 12 worden gepresenteerd. De ene stand zal dienst doen voor verspaningsmachines en de andere stand voor plaatbewerkingsmachines. Beide stands zijn zo opgezet dat ze één geheel vormen.

De machines die Mazak presenteert zijn de compacte maar productieve QTP150 draaibank, de QTN250MSY en QSM250M CNC-draaicentra en de verticale VCS430AL en VTC530C bewerkingscentra. Tevens toont Mazak met een Variaxis i-500 de mogelijkheden van robotautomatisering. Met een robotcel van Robojob wordt het vijfassige bewerkingscentrum beladen. De Variaxis i-500 is uitgevoerd met een spil met een toerental van 12.000 min-1 en een tafel die ruimte biedt aan werkstukken met een diameter van 500 mm. Op het gebied van multitaskingmachines toont Mazak de Integrex J 200S. Dit bewerkingscentrum is geschikt voor zowel draai- als freesbewerkingen. De hoofdspil behaalt een toerental van 5.000 min-1 en bij de freesspil bedraagt het toerental 12.000 min-1. Op het gebied van plaatbewerkingsmachines presenteert Mazak de Optiplex 3015 F2N 4.0 kW fiberlaser met diverse intelligente functies die assisteren bij het snijden van dun plaatwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven