Mazak met DDL op EuroBlech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mazak met DDL op EuroBlech

Mazak Optiplex 3015 DDL.

Mazak staat op de EuroBlech met de live voorstelling van de nieuwste lasertechnologie en automatisering. Met twee nieuwe DDL-machines, in zowel het 2D als 3D domein wordt de lijn van de DDL (Direct Diode Laser) gestaag verder uitgebouwd.

Hoogtepunt wordt de nieuwe 6kW Optiplex 3015 DDL machine. Deze is uitgerust met de eigen multi-functionele snijkop van Mazak, de nieuwe Mazatrol PreviewG besturing en een verscheidenheid aan intelligente functies. Deze leveren een productiviteitsstijging van 15% op, dankzij de verhoogde dynamiek en snijsnelheden van deze machine.

Buis- en profiellaser

Andere nieuwkomer is de 3D Fabri Gear DDL in de serie van de buis- en profiellasers van Mazak. Verder wordt ingespeeld op de vraag uit de markt naar hogere vermogens binnen het gamma van de Fiber lasersnijmachines.

Mazak legt tijdens de beurs de focus op Mazak iSmart Factory, de eigen Industry 4.0-oplossing. “Deze creëert een naadloze verbinding tussen werkvloer en kantoor.”

Smart Cell

Op de stand (hal 11 stand D26 ) zullen ook de 10 kW en 8 kW versies van de Optiplex Fiber III-lasers te zien zijn. De 8 kW-machine zal worden gekoppeld aan het Mazak Smart Cell uitsorteersysteem.

De Optiplex Nexus 3015 Fiber staat eveneens op de stand, uitgerust met een 6 kW bron, gekoppeld aan een Fasani CST-automatisering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven