Maximale ondersteuning klant sleutel tot succes Promas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Maximale ondersteuning klant sleutel tot succes Promas

Richard Hermans: "Serviceorganisatie opgebouwd vanuit de gedachte dat machinestilstand bij de gebruiker tot een minimum beperkt moet worden" (foto: Promas)

Richard Hermans startte 1 januari 2000 met zijn machinehandel Promas. Zijn doel: volledig inhoud geven aan het begrip ’toegevoegde waarde van het importeursschap’. Dit najaar opent Promas een nieuwe show- en demoruimte voor machines in Maasbree. Eind oktober zijn er open dagen in Maasbree.

Hermans wist vanaf dag één precies wat hij wilde: een compleet programma verspanende machines, samengesteld uit een aantal merken met elk hun eigen specialisme. “Met ieder fabrikaat dat ik zou verwerven wilde ik de beste prijskwaliteitverhouding bereiken. Wij selecteren uit het omvangrijke aanbod van diverse fabrikanten de machines die samen een ‘optimaal’ leveringspakket vormen, met weinig tot geen overlap”

De Nederlandse metaalverwerkende industrie wist de ‘unique selling points’ te waarderen, getuige het feit dat Promas een gestage groei doormaakte, die zich ook voortzette toen het allemaal vanwege de driedubbele crisis allemaal niet meer zo crescendo ging in het bedrijfsleven. Promas telt nu twintig medewerkers, waaronder vier verkopers en een tiental servicemonteurs.  In 2007 werd een nieuw pand met een strakke, no-nonsense uitstraling betrokken. De importeur zet kennelijk iedere zeven jaar een nieuwe stap, want in 2014 is opnieuw een belangrijke uitbreiding gerealiseerd: tegenover het bestaande bedrijf is een nieuw onderkomen opgetrokken voor opslag annex show- en demoruimte voor machines.

Ter gelegenheid van de ingebruikname van de nieuwe showroom houdt Promas op 29 en 30 oktober a.s. open dagen, waarop bezoekers kennis kunnen maken met het machineprogramma en de service-formule van Promas.

In het komend nummer van Metaal Magazine in een interview meer informatie over Promas. Wilt u dit niet missen, neem dan nu een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven