Ga naar hoofdinhoud

M80 van WFL op EMO met extra boorslede

WFL Millturn Technologies zal tijdens de EMO Hannover 2013 in hal 26 een aantal grote machines tonen. O.a. een M80 Millturn met spilafstand van 6000 mm met een extra boorslede. De extra slede wordt ingezet voor zwaar diepgat-boorwerk.

Verder toont WFL  een M80-G  Millturn met spilafstand 3.000 mm met tegenspil en op de onderste slede een 2×12-voudige revolver en een kleinere M40 Millturn met U-as.

 

M80 WFL met zware boorslede

Een WFL M80 Millturn voorzien van een ‘heavy duty boring bar slide’ zoals onlangs getoond bij WFL in Linz (A). Deze machine zal WFL tijdens de EMO Hannover 2013 presenteren (foto’s: Reinold Tomberg)

 

Tegenspil

De M80-G Millturn is een machine voor werkstukken met een diameter tot pakweg 1000 mm. In de tegenspil-uitvoering zijn beide spillen uiteraard voorzien van een C-as. WFL biedt deze machine aan met een freesvermogen tot 58 kW met bewerkingslengte van 2 m, 3 m, 4,5 m en 6 m. Standaard heeft de tegenspil een vermogen van 40 kW. Als optie is 60 kW leverbaar (60% inschakelduur). De M80 is de grootste machine-uitvoering van WFL die leverbaar is met een tegenspil. In ons land brengt Oude Reimer de machines van WFL op de markt.

 

350 x 263

De extra slede wordt ingezet voor zwaar diepgat-boorwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven