LVD presenteert nieuw design PPEC afkantpersen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LVD presenteert nieuw design PPEC afkantpersen

Afkantpersen met Touch-B-sturing hebben ook een jog-knop op het voetpedaal waarmee de operator de assen van de machine individueel kan verplaatsen voor fijne afstellingen (foto: LVD)

LVD introduceert een nieuwe generatie hydraulische PPEC-afkantpersen. Kenmerkend zijn het ergonomische design met geïntegreerde statusverlichting. Dit zal ingevoerd worden bij de machines tot 350 ton. Daarnaast worden alle PPEC-machines, van 35 ton tot 640 ton, voortaan uitgerust met LVD’s nieuwste Touch-B-sturing met intuïtieve interface.

 De LED-verlichting geeft de operationele status van de machine aan. Optionele LED-verlichting verlicht de achteraanslag en de werkplek aan de voorzijde, en biedt de operator een beter zicht. De CadMan Lite-sturing werd geüpgraded naar de multifunctionele Touch-B-sturing, te bedienen door middel van pictogrammen. Werken met deze besturing is gemakkelijk en intuïtief, ongeacht het opleidingsniveau van de operator. Met minimale inbreng kan hij 3D-ontwerpen creëren en simuleren op een 19″  touchscreen. Bovendien is de sturing compatibel met LVD’s offline buigsoftware CadMan-B.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven