LVD op Blechexpo met 8 kW fiberlaser • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LVD op Blechexpo met 8 kW fiberlaser

Electra FL met een 10-laags Compact Tower-systeem (foto: LVD).

LVD laat op de Blechexpo in Stuttgart onder meer de Electra FL met nieuwe 8 kW fiberlaser zien, evenals de ToolCell 135/30 afkantpers met automatische gereedschapswissel, de elektrisch aangedreven Dyna-Press 24/12 Plus afkantpers en het Cadman softwarepakket.

De Electra FL is er nu ook met 8 kW fiber laser die een brede range aan ferro- en non-ferro materialen snijdt, zo snel als het thermische proces het toelaat. De 8 kW laser zorgt voor sneller snijden tegen eenzelfde snijkwalitateit. De Electra fiberlaser zal op de beurs voorzien zijn van een 10-laags Compact Tower-systeem voor efficiënt laden en ontladen van onderdelen.

ToolCell 135/30

De ToolCell 135/30 afkantpers met automatische gereedschapswissel zorgt voor snellere insteltijden en maximalisering van de productiviteit in het kanten. De gereedschappen worden nauwkeurig en automatisch geplaatst vanuit een magazijn binnenin de machine. Het hoekmeetsysteem Easy-Form zorgt voor realtime hoekcontrole en garandeert daarmee nauwkeurige kantresultaten.

Dyna-Press 24/12 Plus

De Dyna-Press 24/12 Plus is een elektrisch aangedreven afkantpers, die met kantsnelheden tot 25 mm per seconde, snel, nauwkeurig en flexibel een groot aantal stukken per uur tegen een lagere stukprijs kan kanten. De compacte afkantpers biedt tevens een gebruiksvriendelijke besturing.

Cadman software

Het LVD Cadman softwarepakket maakt de overstap naar Industrie 4.0 eenvoudiger. Cadman kijkt naar het grote geheel en helpt het complete productieproces te stroomlijnen, inclusief planning en beheer, communicatie en het pons, kant- en lasersnijproces. Het werkt op basis van geïntegreerde, databasegestuurde software voor realtime inzichten.

De Blechexpo wordt van 7 – 10 november in Stuttgart gehouden. LVD staat in hall 1 / stand 1713

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven