Ga naar hoofdinhoud

Limas breidt aantal merken uit

Limas in Neer levert sinds kort ook CNC-machines van Monforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen. De samenwerking zorgt ervoor dat de dealer/importeur het assortiment naar boven kan uitbreiden.

Het Duitse SHW Werkzeugmaschinen levert volgens Limas wereldwijd al 70 jaar ultraprecieze, grote CNC-machines.

Het bedrijf zocht, na beëindiging van hun vorige samenwerking, een nieuwe vertegenwoordiger van het merk in Nederland. Het moest gaan om een partner die klanten ook servicetechnisch goede ondersteuning kan bieden.

Het eveneens Duitse Monforts Werkzeugmaschinen staat volgens Limas bekend om de hydrostatische geleiding die stabiliteit, levensduur en precisie waarborgt. Momenteel werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van een draaifreescentrum met een draailengte van 4000 mm.

Uitsluitend Duits

Limas heeft uitsluitend Duitse machines in het leveringsprogramma. “We voeren al jaren machines van Duitse makelij, waarbij kwaliteit centraal staat”, geeft Hans Blomen van Limas aan.

“We zijn trots vanaf heden in Nederland partner te zijn van deze machinemerken. Monforts en SHW vormen een mooie aanvulling op ons machineprogramma, dat tot nu toe bestond uit de merken DMT, Spinner en Matec.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven