KMWE: “We leggen machine op een probleem” • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

KMWE: “We leggen machine op een probleem”

Bij de machines van Grob bevindt de werkruimte zich op het hoekpunt van de machine. Een goede toegankelijkheid vormt dan ook een van de bijkomende charmes (foto’s: KMWE)

Bij KMWE in Eindhoven heeft, met de komst van een G550 horizontaal vijfassig bewerkingscentrum, een vijfde machine van Grob zijn intrede gedaan. Een zesde freesdraaicentrum volgt later dit jaar. Opmerkelijk aantal, maar de machines van Grob sluiten qua mogelijkheden en stabiliteit dan ook naadloos aan op de uitdagingen van het bedrijf.

“We kijken voortdurend naar de roadmaps van onze klanten, zodat we een beeld krijgen van wat er de komende jaren op ons af komt qua producten, materialen en aantallen”, zegt COO & CTO Marc Evers over de manier waarop KMWE de ontwikkelingen op de markt volgt. Op basis van dat beeld wordt gekeken welke bewerkingsmachines daar het beste bij passen. Of zoals Evers het formuleert: “We leggen een machine op een probleem.” Daarbij gaat het dan om zaken als toerentallen, vermogens, lengte van de gereedschappen en mate van automatisering. En niet te vergeten service. Want ook bij de vestiging in Maleisië moet een snelle en betrouwbare ondersteuning gegarandeerd zijn.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Metaalmagazine.nl.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van Metaal Magazine. Ook kun je voortaan het Metaal Magazine online lezen.

Direct abonneren

Wist je dat je Metaal Magazine in de webshop kunt aanschaffen? Webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven