Ga naar hoofdinhoud

KMWE start productie in Maleisië

KMWE Maleisië Sdn Bhd heeft Inovations Solutions Sdn Bhd overgenomen, een productiebedrijf met verspanende activiteiten in Penang, Maleisië. Reden hiervan is om, gezien de verdere groei in zowel Nederland, Turkije en Maleisië, naast verspaning in Nederland en Turkije ook te starten met verspanende activiteiten in Maleisië.

De overname bestaat uit een viertal drie-assige productiecellen en een twaalf ervaren vakmensen. Naast de recente investeringen bij KMWE Components Nederland en Turkije zal KMWE ook op korte termijn in Maleisië investeren in uitbreiding van de productiefaciliteiten met een extra zes drie-assige productiecellen en de transfer van een 5-assige robotcel. Deze transfer zal, geheel volgens de KMWE strategie, worden begeleid door KMWE Components Nederland, door het geven van training aan de medewerkers en de opstart in Maleisië ter plekke begeleiden.

 

KMWE in Maleisië

Met de uitbreiding in Maleisië wil KMWE bestaande en lokale klanten in Azië beter ondersteunen (foto: KMWE)

 

De start van KMWE Components Maleisië past geheel in de strategie om volledige productie-support te geven op het gebied van verspaning, (cleanroom)assemblage, cable-and wire assembly, (value)engineering en Supply Chain Management Support voor de bestaande en lokale klanten in Azië. Met de overname is het medewerkers bestand van KMWE Maleisië sinds de start in 2009 gegroeid naar 75 medewerkers en meer dan 5M omzet. KMWE is toeleverancier en partner voor de High Tech Machinebouw en Aerospace. KMWE is niet alleen aanbieder van  hoogwaardige, geautomatiseerd verspaande onderdelen, maar ook van functioneel geteste mechatronische modules.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven