Jörg Machines neemt PAC over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Jörg Machines neemt PAC over

Een lasersnijmachine van Jörg (foto: Jörg)

Jörg Machines uit Dodewaard heeft de Firma PAC uit Oosterland geheel overgenomen. Het programma van PAC omvat vooral machines voor luchtkanalen, isolatie plaatwerk, plasmasnijders, kantpersen en ponsmachines. Alle activiteiten van PAC zijn vanaf 20 januari voortgezet in Dodewaard. Dit omvat de productie en levering van nieuwe machines, maar ook service, reparatie en het leveren van onderdelen. De klanten van PAC kunnen rekenen op de ondersteuning van Jörg.

Het programma van PAC sluit goed aan op het leveringsprogramma van Jörg Machines. Hierdoor kan Jörg klanten in de luchtkanalenbouw en isolatie plaatwerk nog beter van dienst zijn. Naast de Jörg Laser snijmachine van de rol, zal Jörg ook plasmasnijders, rolvormers en meer machines gaan produceren. Bekend zijn ook de hoogwaardige Air-Works rolvormers voor Pittsburgh en Snaplock verbindingen, Firmac kanaalstraten en Spiro spiraalbuismachines. Op software-gebied heeft Jörg al goede ervaring met Autodesk Camduct, een programma voor het ontwerpen en produceren van luchtkanalen en isolatie plaatwerk. Dit programma wordt ook bij de Jörg Laser gebruikt

Service aan PAC-machines

Voor de service aan machines, die door PAC geleverd zijn, staat een team van Jörg monteurs klaar om de continuïteit bij klanten te waarborgen. Dit kan bij de klant zelf of in de Jörg werkplaats gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven