Ga naar hoofdinhoud

iGASES nu ook in Frans en Spaans

De app iGASES is nu ook in het Frans en Spaans te downloaden.  De gratis toepassing voor Android en iOS maakt het gemakkelijker om met technische gassen om te gaan. Het biedt de gebruiker via talloze functies hulp bij de dagelijkse praktijk. Behalve deze twee nieuwe talen blijft iGASES ook beschikbaar in het Duits en Engels om te downloaden.

Als een echt Multi-Tool biedt de app van Witt-Gasetechnik de gebruiker van gastoepassingen meerdere modules. Allereerst is het een naslagwerk voor alle gangbare technische gassen, de belangrijkste fysicalische-chemische kengetallen, zoals dichtheid, dampdruk, ontvlambaarheid of warmtegeleiding, alsmede voor veiligheidsaanwijzingen.

Kv-waarden

Met de geïntegreerde flowcalculator kunnen gebruikers met behulp van de Kv-waarden tevens eenvoudig de vereiste appendages voor gas- technische installaties selecteren. Het fabricaat maakt  hierbij niet uit. De adviseur van beschermende gassen geeft de gebruiker bovendien een advies voor de passende gassamenstelling; bij het lassen voor diverse toepassingen en metalen of voor de beschermende atmosfeer van het verpakken van levensmiddelen.

Ook kunnen benodigde waarden, zoals druk, volume (stroom), temperatuur, maten naar alle belangrijke maateenheden worden omgezet. Natuurlijk kunnen tevens databladen van de gewenste appendages  direct van de Witt-website worden opgehaald.

iGASES voor smartphones en tablets is kosteloos te downloaden vanuit de App Store en Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven