HyperWorks in 2019-versie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

HyperWorks in 2019-versie

Altair introduceert HyperWorks 2019. Dit op AI-technologie gebaseerde simulatieplatform integreert ontwerp, engineering en productie, om de time-to-market van productontwikkelingen en innovaties te verkorten. De nieuwe versie is uitgebreid met oplossingen om het werk van ontwerpers en engineers sterk te vereenvoudigen. 

In HyperWorks 2019 is de snelheid en functionaliteit van simulaties verbeterd voor elke fase van het productontwikkelingsproces. “Inclusief workflows voor optimalisaties en multi-fysische analyses voor elke productiemethode”, zegt James Scapa, CEO en oprichter van Altair.

Ideeën onderzoeken

“Wij willen daarmee klanten helpen meer ideeën te onderzoeken en hun ontwerpen beter te begrijpen, met als doel de winstgevendheid te vergroten.”

De 2019-versie verbetert tevens de gebruikerservaring voor experts en part-time analisten, met onder andere nieuwe workflows in Altair HyperMesh.

Grote assemblies managen

HyperWorks 2019 bevat de meest robuuste HyperMesh-versie met nieuwe functionaliteit voor het genereren van grote complexe eindige elementen modellen. De functionaliteit in HyperMesh voor het bouwen en assembleren maken het eenvoudiger dan ooit om grote assemblies te managen.

Het HyperWorks- platform bevat al de Altair Inspire, Altair Activate en SimLab plossingen met hun intuïtieve en consistente interfaces. De Altair HyperWorks 2019-versie bevat tevens nieuwe workflows voor het creëren, wijzigen, morphing en meshing van geometrie met dezelfde interface.

Morphing en meshing

Vooral de eenvoudig te leren morphing en meshing functionaliteit verhogen de efficiency van simulaties in de beginfasen van de productontwikkeling. Ze maken het namelijk mogelijk conceptuele wijzigingen aan te brengen in het FEA-model zonder terug te moeten naar het CAD-model.

Verder stelt de nieuwe HyperLife-software testengineers in staat om met minimale training vermoeiingssimulaties uit te voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven