Ga naar hoofdinhoud

Hoffmann gaat ook Iscar-gereedschap leveren

De Hoffmann Group zal vanaf 1 oktober 2023 het gehele assortiment gereedschappen van Iscar Ltd. in Europa gaan aanbieden en leveren. Dit gebeurt vanuit het centrale magazijn LogisticCity in Neurenberg. Door het partnership verkrijgen Iscar-klanten in heel Europa nog makkelijker hun gereedschappen en wordt het makkelijker voor Iscar om hen professioneel advies te geven, legt Ilan Geri, CEO van Iscar, uit.

De Israëlische fabrikant brengt een volledig assortiment voor alle verspanende bewerkingen in een premium segment op de wereldwijde verspaningsmarkt.

Het gaat om meer dan 40.000 gereedschappen voor af- en insteken, draaien, boren, frezen en gereedschapshouders.

De onderliggende overeenkomst is in maart 2023 ondertekend door Hoffmann SE, als vertegenwoordiger van de Hoffmann Group, en Iscar Ltd.

‘Nog grotere keuze’

“Als leverancier streven wij er altijd naar om onze klanten aantrekkelijke en hoogwaardige producten aan te bieden”, zegt Borries Schüler, board member Product Management & Engineering bij Hoffmann SE.

“Met de innovatieve premium gereedschappen van Iscar kunnen wij hen een nog grotere keuze en doelgerichte procesoplossingen voor alle aspecten van verspanende bewerkingen bieden.”

“De hoge kwaliteit van de gereedschappen past perfect bij onze kwaliteitsnormen. Deze samenwerking is dan ook een echte meerwaarde voor onze klanten.”

‘Naar grotere kring gebruikers’

“We werden overtuigd door het concept van Hoffmann Group om klanten te ondersteunen met ervaren technisch specialisten naast de traditionele buitendienstadviseurs”, zegt Geri.

“Door deze coöperatie brengen we meerwaarde bij een grotere kring van gebruikers van Iscar- producten en vergroten we ons bereik voor alle klanten.”

“Als toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschappen in Europa is Hoffmann Group een ideale partner om deze service in heel Europa aan te bieden”, vervolgt Geri. “Daarom zijn zij voor ons de juiste partner.”

Door de strategische samenwerking zullen beide bedrijven in de toekomst nauw samenwerken.

Iscar Ltd.

Iscar Ltd., met het hoofdkantoor in het Israëlische Tefen, maakt deel uit van de IMC Group.

Het bedrijf is vertegenwoordigd in ruim 60 landen en heeft meer dan 7.500 mensen in dienst.

Hoffmann Group

De Hoffmann Group, sinds mei 2022 deel en zelfstandige divisie van de Zwitserse SFS Group, telt 4000 medewerkers.

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in München, levert voor meer dan 135.000 klanten in 50 landen kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen. In Nederland zetelt het bedrijf in Borne.

Naast gereedschappen voor verspanen, opspannen, meten, slijpen en snijden omvat het portfolio ook handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfsinrichting en digitale diensten en services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven