Heller organiseert 5-as trainingsdagen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Heller organiseert 5-as trainingsdagen

Tijdens de WerkTage van Heller werden de mogelijkheden van de nieuwe HF3500 uitvoerig gedemonstreerd aan de bezoekers (foto: Jan Oonk)

Om nader kennis te maken met de verschillende mogelijkheden en concepten binnen het programma voor het vijfassig bewerken, inclusief de combinatie met het draaien, organiseert Heller op 20 en 21 oktober de 5-as trainingsdagen.

Deze kosteloze training zal plaatsvinden bij Heller te Nürtingen (D) en zal, verdeeld over verschillende workshops, een dag duren. Er wordt onder andere aandacht gegeven aan de verschillende concepten binnen het leveringsprogramma van Heller, programmering (zwenkcyclus ‘CYCL800’, meerassige transformatie ‘TRAORI’ en simultane bewerkingen ‘CYCLE832’), draaien (eisen aan het proces en product, Siemens draaicycli, werken met ‘CYCLE800’ en balanceren van opspanning) en bediening en kalibrering.

Neem contact op met Oude Reimer voor meer informatie over de 5-as trainingsdagen.

Heller HF3500

Onlangs presenteerde Heller tijdens de jaarlijkse WerkTage bij de hoofdvestiging in Nürtingen (D) de nieuwe HF3500. De nieuwe horizontale vijfasser met de vijfde as in het werkstuk, combineert volgens de Duitse machinebouwer een eenvoudige bediening  met hoge dynamiek en nauwkeurigheid. In de volgende editie van Metaal Magazine verschijnt een uitgebreid artikel over de vijfassige HF3500.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven