Hedelius presenteert Acura 65 op Open Huis • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hedelius presenteert Acura 65 op Open Huis

Voor metaalverwerkende ondernemingen uit Nederland en België organiseert De Duitse machinebouwer Hedelius uit Meppen (D) op 12 en 13 oktober a.s. een Open Huis (openingstijden 09.30 – 17.00 uur). Bezoekers krijgen in het 1.600 m² grote trainings- en democentrum een uitgebreid programma machines voorgeschoteld.

Een aantal machines, waaronder succesnummers als het T7 ‘Tiltenta’ bewerkingscentrum en de kleinere T6 worden gedemonstreerd; daarnaast zal dit keer vooral de aandacht uitgaan naar het nieuwe vijfassige bewerkingscentrum Acura. In de fabriekshallen worden rondleidingen verzorgd om de bezoekers een indruk te geven van de het productieproces en de QA-procedures waarmee de Hedelius-machines worden vervaardigd.

Acura 65

De Acura 65, het model uit de nieuwe Acura reeks vijfassige bewerkingscentra dat in Meppen wordt gedemonstreerd, wordt door Hedelius omschreven als een compacte oplossing voor precisiebewerking, wanneer een hoge productiviteit voorop staat. De goed (ook met de kraan) toegankelijke machine is uitgerust met een dubbelgelagerde draaizwenktafel, een bewegende kolom en een aan de voorzijde bedienbaar gereedschapmagazijn met standaard 65 posities. Simultaan vijfassig frezen is optioneel. De machine is met name geschikt voor efficiënte, snelle bewerking van complexe producten.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de Nederlandse Hedelius-vertegenwoordiger Promas Machines uit Maasbree (sales@promascnc.nl of sales@promascnc.be ) . Voor relaties die daar prijs op stellen organiseert Promas vervoer vanuit Maasbree naar Meppen.

hedelius-tiltenta 7
Inmiddels in menig Nederlandse metaalwerkplaats: de Tiltenta 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven