Hedelius levert bewerkingscentra snel uit voorraad • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hedelius levert bewerkingscentra snel uit voorraad

De Tiltenta T6 2300 tijdens een demonstratie bij Hedelius in Meppen. Rechts de rondtafel en links het vaste bed. Een gebruiker kan kiezen uit een CNC-besturing van Heidenhain of Siemens (foto: Reinold Tomberg)

De nieuwe hal die machinebouwer Hedelius eind april tijdens de Hausausstellung 2015 presenteert, is opgedeeld in twee gedeelten. Het voorste deel van de hal is een demonstratieruimte waar tien bewerkingscentra opgesteld staan. Het achterste deel is gereserveerd voor de opslag van 40 bewerkingscentra die direct uit voorraad aan de metaalbranche geleverd worden. 

‘’Snel leveren wordt steeds meer een doorslaggevend verkoopargument’’. Directeur Dennis Hempelmann van Hedelius legt uit waarom van de nieuwe hal, met een grootte van 1.660 vierkante meter, de helft gereserveerd is voor de opslag van tientallen machines.  ‘’De metaalbewerkers halen tegenwoordig eerst de opdrachten binnen en willen dan meteen machines bij ons afnemen.” In de andere helft van de hal verzorgt Hedelius met tien machines demonstraties en scholingen.

Open huis

Aan de voorzijde van de hal is een ruimte van 500 vierkante meter gereserveerd voor CNC-trainingen. De nieuwe hal wordt tijdens een open huis op donderdag 23 april en vrijdag 24 april in Meppen (D) voor het eerst gepresenteerd aan de metaalbranche.  In ons land brengt Promas uit Maasbree de machines van Hedelius op de markt. Bezoekers van het open huis kunnen ook kennismaken met de nieuwe T6-uitvoeringen van de Tiltenta zwenkkopmachine. Zie ook de video hieronder. In Metaal Magazine in een tweepagina-artikel meer informatie over machinebouwer Hedelius.

https://www.youtube.com/watch?v=7YY9F_gV4x0&feature=youtu.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven