Hedelius demonstreert vijfassig verspanen tijdens Metav 2016 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hedelius demonstreert vijfassig verspanen tijdens Metav 2016

Dennis Hempelmann (Hedelius, links) en Richard Hermans (Promas) exposeren respectievelijk vier machines op de Metav 2016 en drie machines op de TechniShow 2016 (foto: Reinold Tomberg)

Machinebouwer Hedelius komt met vier machines naar de Metav 2016. Op een verticaal bewerkingcentrum van type T7 wordt tijdens de vakbeurs in Düsseldorf aan de hand van een proefwerkstuk, ontwikkeld in samenwerking met gereedschapleverancier Gühring, de verspaningsmogelijkheden van deze vijfassige zwenkkopmachine gedemonstreerd (zie ook de video bij dit bericht).

Directeur Dennis Hempelmann van Hedelius onderstreept het belang van live verspaningsdemonstraties tijdens beurzen. Omdat Promas in de periode na de Metav tijdens de Techni-Show 2016 o.a. ook drie machines van Hedelius zal tonen in Utrecht, is de vraag of je een Metav of een TechniShow bezoekt, tijdens het bezoek in Meppen niet zo relevant. ‘’Het zijn dezelfde machines, dus vanuit ons perspectief is het niet unbedingt noodzakelijk om beide beurzen te bezoeken. Dennis Hempelmann en Richard Hermans van Promas kunnen zich echter goed voorstellen, dat dit bij andere machinemerken anders ligt en dat dan een bezoek aan beide beurzen wél zinvol is. In totaal toont Promas in Utrecht pakweg twintig machines. Op de TechniShow 2016 zet Promas van Hedelius de zwenkkopmachines T7 en T6 in het voetlicht en ook de draaizwenkmachine RS 605.

In het komend nummer van Metaal Magazine in een artikel meer over de visie van Dennis Hempelmann en Richard Hermans over deelname aan vakbeurzen. Wilt u dat niet missen, neem dan nu een abonnement.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven