Handelsmissie Taiwan bezoekt IBS en KMWE • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Handelsmissie Taiwan bezoekt IBS en KMWE

Tijdens de handelsmissie werd een vijfassige Litz LU800 gemeten met de Rotary Inspector van IBS (foto: Minneboo Fotografie)

Eind september vond de handelsmissie vanuit Taiwan (Taichung) plaats. Een delegatie bestaande uit burgemeester Chia-Lung Lin, de Taiwanese ambassadeur Tom Chou en een 50-tal personen vanuit de lokale overheid, instituten en het bedrijfsleven in Taichung bracht hierbij een bezoek aan IBS en KMWE.

Beide organisaties verzorgden een presentatie en rondleiding. Ook werd stilgestaan bij de afsluiting van een gezamenlijk project (MIT gesubsidieerd), waarbij een demo werd gegeven van een nieuwe innovatie die geheel past binnen het huidige Industrie 4.0 gedachtegoed, de ‘Rotary Inspector’. Dit innovatieve meetsysteem, door IBS ontwikkeld en door KMWE getest in productie-omgeving, kan in korte tijd de nauwkeurigheid van vijfassige machines meten om te kijken of deze binnen de specificaties valt. Het doel hiervan is de machines te optimaliseren om sneller tot een beter eindproduct te komen en dus minder uitval te produceren, wat uiteindelijk moet resulteren in een stabiele, hoge kwaliteit en aanzienlijke kostenbesparing voor de klant.

kmwe taiwan handelsmissie
De handelsmissie is volgens de deelnemende bedrijven geslaagd verlopen, met daarbij een grote persaandacht vanuit Taiwan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven