Halter LoadAssistant aanwezig op IMTS en AMB • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Halter LoadAssistant aanwezig op IMTS en AMB

Halter presenteert de Loadassistant op de AMB en IMTS

Halter CNC Automation is in september aanwezig op zowel de AMB in Stuttgart (D) als de IMTS in Chicago (VS). Het is de tweede keer dat de Halter te zien is op de AMB. Tijdens de IMTS wordt de beladingsrobot voor CNC-machines voor de eerste keer op een grote Amerikaanse beurs getoond. Halter CNC Automation heeft sinds een jaar een eigen vestiging (met een service en opleidingscentrum ter ondersteuning van klanten en dealers) in de Verenigde Staten; de aanwezigheid op de IMTS is daarmee een logische vervolgstap.

De Halter LoadAssistant werd ruim twee jaar geleden tijdens de Technishow geïntroduceerd. Het systeem is ontwikkeld voor verspanende bedrijven die behoefte hebben aan beladingsrobots voor kleine tot middelgrote series. In samenwerking met het Finse Fastems is een kwalitatief hoogwaardig en gebruikersvriendelijk systeem ontwikkeld: kennis van robots is overbodig en het omstellen neemt niet meer dan 5 min in beslag. Inmiddels biedt Halter drie verschillende standaardmodellen aan, die door de slimme software een hoge flexibiliteit realiseert.

Bezoeken

Bedrijven die de Halter LoadAssistant willen zien op de AMB zijn van harte welkom op de stand van Axon (Hal 9 D14) of Citizen Machinery Europe (Hal 3 D14). Tijdens de IMTS wordt de HALTER gedemonstreerd bij HwaCheon (Stand S-8119) en bij Quaser (Stand S-9451).

Workshops

Bedrijven die niet in de gelegenheid zijn deze beurzen te bezoeken kunnen zich opgeven voor de Halter Workshops, die worden gehouden op 21 en 22 september in de fabriek van Fastems, in Issum. Dit is vlak over de grens in Duitsland en dus een ideale gelegenheid voor Nederlandse bedrijven om zich uitgebreid te laten informeren over de Halter, maar tevens ook te zien welke oplossingen Fastems als wereldmarktleider op gebied van productie-automatisering biedt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven