Halter CNC bij top innovatieve bedrijven • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Halter CNC bij top innovatieve bedrijven

Spela Zalokar van Halter CNC (rechtsonder) tijdens de uitreiking van de Innovatie Top 100. Op de foto de zeven bedrijven uit de regio Utrecht uit de Top 100.

Halter CNC Automation behoort, met een zevende plaats, bij de top 10 van meest innovatieve bedrijven van Nederland. Het bedrijf werd de nummer 1 in de regio Utrecht. Dat bleek tijdens de uitreiking van de MKB Innovatie top 100. Dit is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve bedrijven in Nederland.

Volgens de jury is Halter ‘erin geslaagd om een volledig standaard systeem te ontwikkelen, dat op elk merk CNC machine toepasbaar is en waarbij robotkennis niet vereist is. Hierdoor is het systeem laagdrempelig en kunnen kleine metaalbewerkingsbedrijven internationaal concurrerend produceren’.

Driver voor groei

De genomineerden zijn onder andere beoordeeld op impact op de branche en de samenleving, originaliteit en de verkrijgbaarheid. Innovatie is een duidelijke driver voor de groei van Nederland. Het laat zich terugbetalen in betere bedrijfsprestaties maar ook in werkgelegenheid, winst en zelfs internationale handel.

‘Trots’

“We zijn erg trots op dit resultaat”, reageert Wouter van Halteren, CEO van Halter CNC Automation. “Het is een fantastische waardering voor hetgeen wij in korte tijd hebben weten te realiseren. En het geeft ons nog meer stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg en nog meer CNC-bedrijven te helpen om meer winst te maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven