Fotoreportage open huis Dormac in De Goorn • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Fotoreportage open huis Dormac in De Goorn

Voor Menzing Mechanische Industrie in Haaksbergen is een Doosan CNC-draaimachine van het type Puma 700 LM voorzien van een bijzonder nulpunt-opspansysteem van Staalmach voor het snel wisselen van de bril (foto's: Reinold Tomberg)

Om in eigen huis waarde te kunnen toevoegen aan metaalbewerkingsmachines, heeft Dormac de bedrijfsruimte in De Goorn vernieuwd en uitgebreid. Om zwaardere machines te kunnen tillen, is tevens een 25-tons kraan geïnstalleerd. Eind vorige week kon metaalbewerkend Nederland tijdens een open huis kennismaken met de uitbreiding van Dormac.

Het oppervlak is verdubbeld tot pakweg 1200 vierkante meter. Naast een 10-tons kraan, is er nu in het nieuwe gedeelte ook een 25-tons kraan beschikbaar. Directeur Joost Verschure. ‘’Alle machines die wij uitleveren komen eerst hier in De Goorn binnen, dus we moeten de handling goed in orde hebben’’. Tijdens het open huis op 30 en 31 januari presenteerde Dormac zeventien machines. Hier kunt u een fotoreportage deze machines bekijken. In een komend nummer van Metaal Magazine in een artikel meer informatie over het open huis van Dormac. Wilt u dat niet missen, neem dan nu een abonnement op Metaal Magazine.

Voor het automatiseren van metaalbewerkingsmachines werkt Dormac samen met firma’s als bijvoorbeeld BMO, Halter en Robojob. Tijdens het open huis was een robotcel van BMO gekoppeld aan een Doosan verticaal bewerkingscentrum. De robotcellen van Halter en Robojob waren actief bij Doosan draaimachines (foto’s van boven naar beneden):

Open Huis Dormac in De Goorn  (41)Open Huis Dormac in De Goorn  (43)Open Huis Dormac in De Goorn  (57)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven