Dymato toont dedicated machines tijdens Demoweek • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dymato toont dedicated machines tijdens Demoweek

Tijdens de Demoweek presenteert Dymato onder andere een nieuwe 5-asser van Hyundai-Wia. (foto: Dymato)

Van alleskunners naar dedicated machines voor één product – die trend wil Dymato tijdens de Demoweek zichtbaar maken. En daar is het producten- en systemenprogramma ook op afgestemd. Hoogtepunt is tegelijkertijd een Europese primeur: de presentatie van een nieuwe 5-asser van Hyundai-Wia.

Een uitstekende gelegenheid om deze nieuwe machine als eerste te zien en te ervaren. Bijzonderheid aan het bewerkingscentrum is dat de machine van de zijkant met robot kan worden beladen maar dat voor de bediener aan de voorkant van de machine de bewerkingsruimte zichtbaar en toegankelijk is. De machine is speciaal ontwikkeld voor het 24/7 geautomatiseerd produceren van kleine precisie onderdelen waarbij het van belang is dat de spanen het proces niet verstoren.
Naast de 5-asser besteedt Dymato ook aandacht aan RaceCut van RödersTec waarmee een hoge oppervlaktekwaliteit en nauwkeurigheid ook bij korte bewerkingstijden en complexe geometrieën gegarandeerd zijn. Schokken als gevolg van hoge ruk worden door RaceCut effectief gecompenseerd. Verder toont Dymato tijdens de Demoweek een Mitsubishi vonkmachine en Hanwha langdraaimachines.

 Geïnteresseerd? Kom dan tijdens de Demoweek (van 28 tot 31 maart) langs aan de Ravelijn 48 in Veenendaal. Aanmelden kan eenvoudig via www.demoweek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven