Dubbelzijdige ronde snijplaten Seco Tools • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dubbelzijdige ronde snijplaten Seco Tools

Seco Tools heeft zijn R217/220.28 frezen geïntroduceerd met volledig nieuw ontworpen behuizingen. Deze zijn voorzien van dubbelzijdige ronde snijplaten voor kosteneffectieve prestaties en een grotere productiviteit. De nieuwe snijplaatkwaliteit is ook een aanvulling op het bestaande R217/220.29I-assortiment.

Dankzij de dubbele negatieve positionering in de zittingen van de R217/R220.28 frezen kan per diameter een extra snijplaat worden gebruikt voor een betere freescapaciteit en een aanzienlijk hogere productiviteit ten opzichte van de R217/R220.29I. Daarnaast kunnen deze zittingen veilig en gebruikersvriendelijk worden ingesteld, waardoor tijd wordt bespaard en de bewerkingen probleemloos verlopen.

De R217/R220.28 kan vlakfrezen, gleuffrezen en omtrekfrezen in ISO M- en ISO S-materialen, en ook in bepaalde moeilijk te bewerken ISO P-materialen, zoals martensitisch rvs. De frees blinkt uit in toepassingen met Z-nivellering en is ideaal voor de bewerking van turbineschoepen die in de ruimtevaart- en de elektriciteitsopwekkingssector worden gebruikt.

Het assortiment voor de R217/220.28 omvat diameters van 32 mm tot 80 mm in PVD- en CVD-kwaliteit. Het is beschikbaar in twee geometrieën en omvat normale en dichtvertande versies met een snijplaatafmeting van 12.

Meer info: Seco Tools in Gorinchem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven