Ga naar hoofdinhoud

Drukte in Ede en Veenendaal

Het wordt volgende week vanaf 17 maart druk in Ede en Veenendaal: de tiende editie van de Demoweek,  Bemet in Veenendaal nodigt uit voor de ‘meer onder één dak open dagen’, Cellro haakt nu in met een robotiseringsweek en Dymato houdt een Open Huis

De deelnemers aan de tiende editie van de Demoweek Ede-Veenendaal zijn Bendertechniek, Mitutoyo, Dormer Tools, DMG Benelux , Heidenhain, Somatech  en CNC Worknet. De Demoweek 2009 staat in het teken van ‘efficiënt automatiseren’ en wordt op dinsdag 17 maart geopend door Jan Kamminga (voorzitter FME).

 

Meer onder één dak

Bemet organiseert de manifestatie in Veenendaal in samenwerking met Adcos, Gelderblom, Gibas Numeriek, Mazak en Stodt. Het thema is het optimaliseren van verspaningsprocessen.

 

Robotiseringsweek

Bij Cellro wordt onder andere een robotcel getoond die gekoppeld is aan een vijf-assige Matec HVK 30. In het technologie- en democentrum  van Cellro in Veenendaal zijn zeven robotinstallaties operationeel.

 

Open huis

In dezelfde week houdt Dymato open huis in Veenendaal, van17 tot en met 20 maart. De onderneming toont bewerkingsmachines van Hyundai-Kia, Röders, Handtmann, Takumi, Hegenscheidt-MFD en Indunorm en automatisering- en spanmiddelen van Richter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven