Draaicentrum Mori Seiki voor lang werk • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Draaicentrum Mori Seiki voor lang werk

Het nieuwe Mori Seiki draaicentrum NZX4000 is ontwikkeld voor het bewerken van grote en lange werkstukken. De NZX4000 is een groot draaicentrum dat standaard is uitgerust met dubbele gereedschaprevolvers, aangedreven gereedschappen en een freesfunctie op de bovenste revolver.

De NZX4000 heeft een maximale draaidiameter van 660 mm en een maximale draailengte van 2.000 mm. De spil wordt standaard aangedreven met 37/30 kW output. De aangedreven gereedschappen hebben een 11/7.5 kW. De motoren voor de spil en de aangedreven gereedschappen worden gekoeld om de thermische invloed op de nauwkeurigheid te beperken. De X-as geleidingen van beide turrets zijn standaard uitgerust met meetlinealen, waardoor deze met een nauwkeurigheid van 1,9 micrometer gepositioneerd worden.

 

L-uitvoering

Ook is de NZX4000 leverbaar in een L-type uitvoering, bedoeld voor draaibewerkingen op de boven- en onderrevolver, maar zonder aangedreven gereedschappen. In ons land verzorgt Landré Machines,  binnen een samenwerkingsverband met DMG / Mori Seiki Benelux, de verkoop- en service-activiteiten van Mori Seiki producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven