Ga naar hoofdinhoud

Doorstart Style High Tech

Style High Tech heeft een doorstart gemaakt. Nivora Groep (bekend van o.a. Safan, Darley en
Bewo) heeft alle activiteiten overgenomen, waardoor de continuïteit gewaarborgd is voor klanten en medewerkers. Alle 40 medewerkers hebben een ieuw contract aangeboden gekregen.

Inmiddels is de produktie in Bunschotern weer opgestart. Direkteur Wouter van Halteren: ”Wij zijn enorm verheugd en trots dat de Nivora Groep met ons in zee is gegaan. We hebben de afgelopen jaren ondanks alle economische problemen keihard gewerkt aan ons distributienetwerk, nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de Style 4 besturing (foto) en hebben ons merk goed in de markt gezet. De Nivora Groep hecht veel waarde aan unieke technologie”.  

 

Nivora

Nivora bestuurder Nico Groen: “Nivora wil hoogwaardige werkgelegenheid in de machinebouw in Nederland in stand houden. Door veel te investeren in ontwikkeling en technologisch voorop te lopen in elke markt die wij bedienen laten wij zien dat er nog plaats is voor maak-industrie in Nederland. Met merken om trots op te zijn en die over de hele wereld hun afnemers vinden. Met Style hebben we weer een vooraanstaand Nederlands machinemerk aan de groep toegevoegd en 40 toegewijde machinebouwers. Style High Tech zal verder gaan onder de naam Style CNC Machines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven