DMG Mori toont zes wereldprimeurs bij open huis • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

DMG Mori toont zes wereldprimeurs bij open huis

De DMU 600 G linear is een bewerkingscentrum voor toepassingen in xxl-bereik. De machine heeft een werktafel van 5.000 mm x 3.000 mm en is belastbaar met een werkstukmassa tot 30 ton (foto: DMG Mori)

DMG Mori presenteert in 2016, van 26 t/m 30 januari bij het jaarlijkse open huis in Pfronten (D), zes wereldprimeurs. Op een expositieruimte van 7.400 m2 toont de machinebouwer 90 machines live onder spaan.

De zes primeurs die DMG Mori toont zijn geschikt voor compleetbewerken, universeel frezen en het bewerken van grote werkstukken. De nieuwe machines bestaan uit de tweede generatie van het CTX gamma 3000 TC draaifreescentrum, de vierde generatie van het vijfassige universele DMU 160 P DuoBlock bewerkingscentrum, de tweede generatie van de DMU 210 P portaalmachine, een DMU 600 G linear voor bewerkingen in xxl-bereik, een hoognauwkeurige Dixi 125 en de tweede generatie van de Ultrasonic 20 linear. Daarnaast presenteert DMG Mori diverse productie- en automatiseringsoplossingen en kan de bezoeker een indruk krijgen hoe een intelligente en gedigitaliseerde productie met betrekking tot Industry 4.0 gerealiseerd kan worden met behulp van Celos.

Lees meer over het op huis van DMG Mori in onze agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven