DMG Mori met negen machines op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

DMG Mori met negen machines op TechniShow

DMG Mori Nederland stelt tijdens de TechniShow vier machines beschikbaar voor de vakkanjers. Het betreft machines uit de Ecoline serie. Op de foto John Kooning, directeur van DMG Mori Nederland (foto: Tim Wentink)

Volgens John Kooning, onlangs officieel benoemd tot directeur van DMG Mori Nederland, pakt DMG Mori tijdens de TechniShow in Utrecht stevig uit met een eigen ingang in hal 12. In totaal presenteert DMG Mori hier negen machines live onder spaan.

Onder de highlights vallen de nieuwe Ecoline serie en Celos. De machine die uit de Ecoline wordt gepresenteerd is de Ecomill 600 V met standaard een 12.000 toerenspil en een 3D-besturingstechnologie met een Slimline Multi-touch besturing. Standaard beschikt het bewerkingscentrum over 30 gereedschappen die in 1,3 s gewisseld kunnen worden. Andere machines die DMG Mori presenteert zijn de universele NLX 2500SY/700 draaibank, het CTX beta 800 TC draaifrees-bewerkingscentrum, een automatische Sprint 20 draaibank, een universele DMU 75 Monoblock freesmachine, een verticaal DMC 1150 V bewerkingscentrum, het horizontale NHX 4000 bewerkingscentrum en de universele Ecoturn 450 en Ecomill 50 draai- en freesmachine. Verder stelt DMG Mori Nederland vier machines voor de Vakkanjerwedstrijden beschikbaar. Het betreft machines uit de Ecoline serie, waaronder de Ecomill 600, 800, 1100 en de Ecoturn 450.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven