Dinsdag begint DemoWeek Ede - Veenendaal • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dinsdag begint DemoWeek Ede – Veenendaal

De twaalfde editie van de Demoweek Ede – Veenendaal heeft als motto ‘Techniek voor morgen’ meegekregen. De negen Demoweek-deelnemers willen ermee uitdrukken dat ze trendsettend zijn als het gaat om al die zaken die de concurrentiekracht van de Nederlandse metaalverwerkende industrie versterken: automatisering, machine-efficiëntie, precisietechniek en logistiek.

De negen deelnemers van de DemoWeek Ede – Veenendaal 2013 zijn: Bemet, Bendertechniek, Cellro, DMG / Mori Seiki, Dormer, Dymato, Heidenhain, Mitutoyo en 3D Worknet. 3D Worknet is vertegenwoordigd bij Bendertechiek, Mitutoyo is vertegenwoordigd bij Cellro en Dormer is vertegenwoordigd bij DMG, Bendertechniek en Dymato. Volgende week dinsdag 26 februari is de eerste dag van de Demoweek Ede – Veenendaal. Lees hier meer nieuws over de DemoWeek.

 

Demo Heidenhain tijdens Demoweek Ede Veenendaal 2011

Een demonstratie-opstelling van Heidenhain tijdens de DemoWeek Ede – Veenendaal in 2011 (foto’s: Reinold Tomberg). 

 

Update

Bezoekers aan het evenement in Veenendaal en Ede krijgen een veelzijdige, maar tegelijkertijd heel gerichte productietechnologlie-update waarbij veel aspecten aan bod komen: vijfassige bewerkingscentra, in-line meetmachines, een innovatief tastersysteem, een volledig geautomatiseerd 24/7-productiesysteem voor kleinserieproductie, de nieuwste ontwikkeling op het intrigerende terrein van de Additive Manufacturing, een nieuw assortiment roltappen, nieuwe concepten voor onderhoud en – uiteraard – nieuwe aps.

 

3D Worknet tijdens DemoWeek 2011

Ook in 2011 toonde 3D Worknet de mogelijkheden van Additive Manufacturing in de demonstratiehal van Bendertechniek

 

Pepermolen cadeau

Na het bezoeken van minimaal vijf bedrijven tijdens de Demoweek 2013 krijgen de bezoekers een Peugeot Paris chocolat pepermolen cadeau. Veel mensen kennen Peugeot als fabrikant van auto’s en fietsen. Maar niet iedereen weet dat Peugeot de eerste was die pepermolens maakte. Dit is overigens één van de twee cadeautjes die de bezoekers ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven